TIETOA

Ajankohtaista

Kaikki tarjoamani hoidot ja tulkinnat - Energiahoidot, Regressiohoito, Tarot - toimivat hyvin myös etänä, kaukohoitona.

Vastaanotto Ivalossa sopimuksen mukaan.                                                                                    Lisätietoja   numerostani 045 122 5975

Uusi haastattelu (syyskuu 2023) Petra Mattus osiolla.

                                                                                                                                                                

                               

Jokaisella on oma tiensä totuuteen

On tärkeää, että pysähdymme välillä tarkastelemaan elämämme suuntaa ja kokonaisuutta. Ihmisen olemus koostuu neljästä tasosta: fyysinen (keho), emotionaalinen (tunteet), mentaalinen (ajatukset) ja henkinen (sielu). Näiden tasojen tasapaino on ratkaiseva tekijä hyvinvoinnissa.

Moni kokee elämänsä tapahtumat enimmäkseen tunteiden kautta. Jotkut vain ajattelevat elämää tapahtumasarjoina, eivätkä saa kosketusta omiin tunteisiinsa. Toiset taas ovat niin kiinnostuneita henkisestä tasostaan, että unohtavat kokonaan fyysisestä kehostaan huolehtimisen. Toisaalta jotkut ihmiset ovat niin keskittyneitä fyysiseen ja aineelliseen olemiseensa, että heidän yhteytensä henkiseen tasoon on lähes olematon. Samaistuessaan liiaksi tai liian vähän johonkin tasoonsa, virtaava energia ei pääse kulkemaan kunnolla ja epätasapaino saattaa johtaa erilaisiin oireisiin tai sairauksiin. Oman sisäisen viisauden kanssa kosketukseen pääsee monenlaisten keinojen avulla, kuten mietiskely, meditatiivinen maalaus, unien tulkinta, tarot-kortit, energia- ja regressiohoito.

Emme aina voi muuttaa ulkoisia olosuhteita, mutta voimme muuttaa asenteitamme. Yksi avain ratkaisuihin on ymmärrys siitä, että vaikeutemme opettavat meitä kasvamaan henkisesti ja että löydämme sen voiman omassa sisimmässämme. Sen kautta olemme yhteydessä maailmankaikkeuden Alkulähteeseen, jumalalliseen rakkauteen.

Jokainen ihminen on osa tätä kokonaisuutta ja jokaisella on hyvin henkilökohtainen tiensä etsiä totuutta. Vuorenhuipulle johtaa monta polkua, ja matkan pituus, vaikeusaste ja näköala vaihtelevat lähtökohdista riippuen. Vuorenhuipulla tavataan!

* Autan sinua laajentamaan käsityksiäsi ja kokemuksiasi elämästä - elämän eri tasoista.

* Rohkaisen sinua etsimään ja kulkemaan omia polkujasi yksilönä - osana suurta kokonaisuutta.

* Teen sitä ilolla ja rakkaudella.


  • Hieman henkisistä laeista / Diana Cooper
  • Vetovoiman salaisuus / Michael Losier
  • Totuus taivaasta / Eben Alexander
  • Alitajuntasi voima / Joseph Murphy
  • Ajatuksen biologia / Bruce Lipton
  • Rohkeat sielut / Robert Schwartz
  • Joogin omaelämäkerta / Paramahansa Yogananda
  • The Physics of Miracles / Richard Bartlett

Tässä muutama hyvä kirja laajentamaan tietoisuuttasi elämän ulottuvuuksista ja mahdollisuuksista.