TAROT

SINULLE JOKA ETSIT JOTAIN

  • Pyöriikö elämäsi paikallaan?
  • Oletko vaikean ratkaisun edessä?
  • Kaipaatko elämääsi uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia?

TAROT-korttien avulla voit kurkistaa sisäiseen totuuteesi. Tämä sisäinen totuus merkitsee eri ihmisille erilaisia asioita. Kun asiat tulevat tietoisuuteen korttien kuvien ja viestien kautta, niitä on helpompi käsitellä ja ratkaista. Uusien näkökulmien myötä avautuvat myös käytännön elämän uudet mahdollisuudet.

Mitkät viestit vedät puoleesi juuri nyt tässä elämäntilanteessa? Voit saada vahvistusta, voimaa ja viisautta tehdä elämässäsi sellaisia muutoksia, joita olet kaivanut.

* Pyydän aina, että asiakkaalle tulee juuri niitä kortteja, jotka auttavat häntä omalla tiellään eteenpäin . . . ja niin tapahtuu . . .

Tarot-tulkinta puhelimitse

Tarotkortti-tulkinta onnistuu hyvin puhelimitsekin. Voit lähettää myös etukäteen kysymyksiä, joihin haluat vastauksia, esimerkiksi ajanvarauksen yhteydessä.

Keskustelu puhelimitse

Tarjoan apua elämäsi erilaisissa pulmatilanteissa. Jos varsinainen energiahoito tai tarot-tulkinta ei tunnu sopivalta, keskustelu kysymyksistäsi / ongelmistasi voi antaa sinulle enemmän näkökulmaa, tukea ja rohkeutta selviytymiseen.