PETRA MATTUS

SATTUMAN LAHJA


Elämäni on ollut rikasta, täynnä niin sanottuja sattumia. Kaamasen seudulle tulin Länsi-Saksasta 1980-luvun alussa reppu selässä ja Lapin taikaa sydämessä. Olen ollut etsijä suuren osan elämästäni tutustuen erilaisiin filosofisiin ja uskonnollisiin suuntauksiin. Näkemys vain yhdestä ja ainoasta ulottuvuudesta on minulle liian suppea. Näen asiat paljon laajemmin.

Tässä Rajatieto-TV:n haastattelussa kerron elämäni vaiheista ja henkisyydestä, jotka tämän matkan aikana olen löytänyt. Kerron myös niistä erikoisista energiakokemuksista, jotka tekivät minusta parantajan.


Olen vahvistanut ja kehittänyt taitojani myös osallistumalla erilaisiin koulutuksiin.

  • Certified Reconnective Healing Practitioner / Dr. Eric Pearl (Stockholm)
  • Parantajakoulu / Katrina Berg (Helsinki): Sielun vapautus, energiakentän puhdistus
  • Regressioterapia / Pipsa Manninen (Helsinki)
  • Matrix und Quantenheilung / Armin Burkard-Kiy (Hannover) nach Richard Bartlett und Frank Kinslow

Suuri opettajani on elämä itse. Se tarjoaa aina harjoituksia sekä käytännön elämässä, että henkisessä todellisuudessa.

Kirjani

"Sattuman lahja - parantajan omaelämäkerta" ilmestyi v. 2016 (Kustantaja BoD, Helsinki).      Kirjan saksankielinen versio "Überraschenderweise Heilerin in Lappland"  on julkaistu v. 2018 (Twentysix / Bod, Saksa).

Kirjan esittely 
Syvä nimeämätön kaipuu, jonka Petra tunsi sisimmässään, tietämättä mitä etsi, johdatti häntä pitkälle matkalle pohjoiseen, Lapin luontoon, ja sen kautta parantavan energian maailmaan. Hän kertoo sinulle elämänsä ihmeellisistä sattumista. Hän kertoo myös epävarmuudesta ja pettymyksistä, vaarallisista ja hauskoistakin tilanteista, sekä rakkaudesta, kauneudesta ja täyttymyksestä. Nämä kaikki muodostavat koskettavan kokonaisuuden, jossa käytännön elämä ja henkinen kehitys ovat vahvasti nivoutuneet toisiinsa. Samalla hän inspiroi sinua katsomaan omaa elämääsi laajemmasta perspektiivistä tunnistaaksesi elämäsi viestit ja rohkaisee sinua kulkemaan oman kaipuusi suuntaan. "Sivuja sinulle" osiossa löydät aiheesta avartavaa tietoa ja vahvistavaa opastusta, jotka auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kirjasta välittyy Valoa ja Voimaa juuri Sinulle. Sattumaa ei ole.

Petra Mattus on syntynyt Länsi-Saksassa 1958. Sisäistä johdatustaan rohkeasti seuraten hän löysi 22 vuoden iässä tiensä Suomen Pohjois-Lappiin, missä hän toimii energiaparantajana sekä henkisenä opastajana.


Kirjatilaus

Tilaamalla kirjan kauttani voit saada siihen henkilökohtaisen viestin, jos haluat.

Kirjan hinta on 15,00€ + postituskulut alk. 4,00€                                                                 Saksankielisen kirjan hinta on 15,00€ + postituskulut alk. 6,80€

Voit tilata kirjan lähettämällä nimesi ja osoitteesi minulle sähköpostitse (petra.mattus@gmail.com) tai tekstiviestinä (puh. 045 122 5975). Ilmoitan sinulle sen jälkeen kokonaishinnan postikuluineen. Kun olet maksanut tilauksen tililleni FI69 1398 5000 0228 29 (viestikenttään: kirja+postitus), lähetän kirjan sinulle mahdollisimman pian. Kiitos tilauksestasi!